DALVANG FEST- OG SELSKABSLOKALER

Skal du holde fest, så er Dalvang i Arninge på Lolland stedet!

På Dalvang, i Arninge tæt på Nakskov, kan du leje fest- og selskabslokaler med plads til mere end 70 personer samt med tilhørende køkken og garderobe. Vi har alt der skal til for at gøre festen vellykket.

Skal du holde bryllup, konfirmation, fødselsdagsfest eller anden festlig komsammen er Dalvangs omgivelser i Arninge ideelle for en fuldendt festlig begivenhed. Du har nu også mulighed for at holde dit bryllup på Dalvang, og blive viet i vores smukke have. Læs mere om bryllupper på Dalvang her >>.

En af de gode ting ved at holde din fest på Dalvang i Arninge er, at hvis du skal holde fest, hvor dine gæster kommer langvejsfra, så er der mulighed for overnatning på Dalvang Bed and Breakfast. Værelserne er tæt på fest- og selskabslokalerne, samt du og dine gæster behøver ikke bekymrer jer om hvordan I fx kommer ind til Nakskov efter festen.

Læs mere om Dalvang Bed and Breakfasts overnatningsmuligheder her.

I holder festen - rører ikke en finger. Vi på Dalvang ordner alt. Sådan!
Du har nu mulighed for at holde fest uden at røre en finger. Dalvang tilbyder en festpakke til en rimelig kuvertpris. Ring på tlf. 54 94 30 13 eller send en mail for at høre nærmere om dette tilbud.

Se billeder af vores fest- og selskabslokaler.

Kontakt Dalvang på telefon 54 94 30 13 eller e-mail dalvang@dalvang-lolland.dk for at høre om festlokalerne er ledige samt om dine muligheder.

COPYRIGHT: DALVANG
COPYRIGHT: MEINCKEDESIGN.DK & DALVANG