HOLD DIT HAVEBRYLLUP PÅ DALVANG I ARNINGE TÆT PÅ NAKSKOV

Vi kender de store fotte havebryllupper fra de amerikanske film, hvor brudeparret bliver viet i en smuk have omgivet af venner og familie. Det er nu muligt at holde dit havebryllup på Dalvang i Arninge på Lolland.

Vi har på Dalvang udvidet vores have med en smuk rose pavillion. Den nye rose pavillion og vores smukke have er den perfekte kulisse for dit havebryllup. Vi har mulighed for at opstille stole i vores have, hvor dine gæster kan sidde og overvære selve vielsen. Et bryllup kræver god planlægning, og et havebryllup kræver ligeledes en plan A og B, da du ikke kan styre det danske vejr.

Dalvang har både festlokaler og værelser, hvor du og dine gæster kan overnatte. Dalvang ligger i smukke landlige omgivelser tæt på Nakskov og Maribo på Lolland.

Læs mere om Dalvang Bed and Breakfasts festlokaler, hvor du kan holde din bryllupsfest efter vielsen og læs mere om Dalvang Bed and Breakfasts overnatningsmuligheder i Arninge på Lolland.

I holder festen - rører ikke en finger. Vi på Dalvang ordner alt. Sådan!
Du har nu mulighed for at holde fest uden at røre en finger. Dalvang tilbyder en festpakke til en rimelig kuvertpris. Ring på tlf. 54 94 30 13 eller send en mail for at høre nærmere om dette tilbud.

Se billeder fra vores smukke have og omgivelser.

Kontakt Dalvang på telefon 54 94 30 13 eller e-mail dalvang@dalvang-lolland.dk for at høre om muligheden for at blive viet i vores have samt holde din bryllupsfest i vores festlokalerne og leje vores smukke værelser.

Bliv viet og hold dit bryllup på Dalvang i smukke omgivelser på Lolland
Hold dit bryllup på Dalvang og bliv viet i vores smukke have i Arninge